Damat İbrahim Paşa Özel Eğitim Anaokulu
YUKARI MAH. BAŞAK SK. DAMAT IBRAHIM PAŞA ANADOLU LISESI SİTESİ NO 4 ACIGÖL / NEVŞEHİR
03843112033

VİZYON

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı, toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yetenekli ve bilinçli, duyarlı ve sorumlu, aynı zamanda sorumluluk duygusu taşıyan, toplumu geleceğe hazırlayan sağlıklı ve özgür düşünen bilinçli öz güveni tam bir birey olarak hazırlamaktır. Çağdaş ve üstün niteliklere sahip bilgi ve donanımı yüksek bir ekiple öğrenen ve öğrendiğini üreten, ürettiğini paylaşan örnek bir okul modeli oluşturmak referanslı bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Yaşam kalitesini yükseltmek için teknolojik değişimleri yakından takip eden hayatın her alanında uygulayan çağdaş ve yenilikçi eğitimdeki gelişmelere duyarlı olan, dinleyen, anlayan ve sorgulayan evrensel hukuk değerlerine önem veren, ufku geniş geleceği yüksek proje ve yeniliklere açık modern bir eğitim kurumu olmaktır.

NORMAL

09.00-14.00

Özel Eğitim Öğrenci Servisi

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDEDİR. İL MERKEZİNE UZAKLIK 19 KM.

Yerleşim Yeri Bilgisi

NEVŞEHİR/ACIGÖL Damat İbrahim Paşa Anadolu Lisesi´nin zemin katında eğitim verilmektedir.